Weer een nieuwe layout ???

Sommige mensen willen wel heel vaak blijven vernieuwen… voor het Site @ Manager systeem (gaat het ooit afkomen vraag ik mij langzamerhand af) ben ik een week of wat geleden aan de slag gegaan met het bouwen van een layout van een site. Het maken van layouts voor sites blijft namelijk altijd een leuke bezigheid. Het resultaat voor de layout is te vinden op http://www.sitemanager.steenderen.net. Werkend is de site nog niet, maar de layout staat behoorlijk naar m’n zin.

Na het in elkaar prutsen van deze layout, kwam ik tot de conclusie dat de layout van Steenderen.NET (deze site dus) veel te zakelijk is voor wat ik wil met een persoonlijke website. Dus, dat zet aan het denken… en dat zet ook weer aan het knutselen. Dus na wat denk werk, het zoeken van inspiratie op internet en wat biertjes, ga je aan het bouwen.

Een eerste resultaat ben ik eerlijk gezegd nog positiever over als dat ik ooit had durven hopen. Of ie helemaal af is, dat weet ik eerlijk gezegt nog niet, maar ik moet het even laten bezinken. Ik denk dat ik een heel eind ben. Wil je alvast even spieken (nog niets werkt verder eigenlijk), kijk dan maar op http://test.steenderen.net/new_layout.asp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.