Webshop 2.0

Een diep zwart gat, dat is waarschijnlijk wat er mij staat te wachten. Als je een klus afmaakt waar je al maanden mee bezig bent, dan kan het haast niet anders dat je wat gaat missen als de klus eenmaal geklaard is. Nou is de klus nog net niet helemaal klaar, dus het zwarte gat lijkt nog heel even op zich te laten wachten.

Als nieuwe plugin voor SiteManager ben ik inmiddels al een hele lange tijd bezig met het programmeer werk van een webshop. Een webshop moet natuurlijk een hele hoop bevatten;

Om te beginnen moet je natuurlijk gewoon je producten kunnen kopen bij een goede webshop. Dit moet eenvoudig kunnen, en de workflow hierbij moet zo eenvoudig en helder mogelijk zijn.

Online betalen is natuurlijk een minimale vereiste, iDeal & Paypal behoren tot de standaard mogelijkheden. Maar de mogelijkheid tot andere betaalmethoden is aanwezig.

Een webshop moet goed aan te passen zijn aan de huisstijl van de website waarop deze ingezet gaat worden. Bijna alles kan dan ook aangepast worden aan de layouts.

Wat ik dus al zei, alles is bijna af. Vandaag is het laatste programmeerwerk afgerond. De komende dagen, nog eens met een frisse blik door alles heen lopen, en op bughunt. Alles alles OK lijkt te zijn, dan gaan we zo snel mogelijk door met de eerste implementatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.