SiteManager :: Het wordt steeds beter

De titel klinkt misschien een beetje uit de hoogte, maar toch heb ik een goed gevoel over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Site Mananger. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? dan vraag je je uiteraard nu af.

Om te beginnen heb ik inmiddels alle functionaliteit die ik voor ogen had erin zitten. Het systeem is aan functionaliteit flexibel genoeg om mee een website de nodige eigen look en feel te geven (zoals we dat in goed Nederlands noemen). En het systeem is eenvoudig genoeg in gebruik om niet technische mensen ermee te laten werken (zie bijvoorbeeld www.goalcompany.nl en www.gvtoos.nl).

Wat rest er dan nog te doen vraag je je wellicht af… nou genoeg!

Om te beginnen moet er nog de nodige hoeveelheid foutcorrecties worden toegepast op de programmacode. Alles werkt, maar is lang niet altijd even charmant geprogrammeerd. Tevens zitten er uiteraard nog zat bugs in die ik nog nooit gezien heb, maar die vanzelf een keer boven tafel komen.

Belangrijkste strategie die op dit moment wil aanhouden is puur het verbeteren van het systeem. Voorlopig geen uitbreiding van functionaliteit en puur even richten op verdere kwaliteit.

Tevens gaan we binnenkort de website van The Goal Company updaten met de laatste versie van de software, zodat de webshop ingevuld kan gaan worden. Opnieuw een mooie test om te zien of het systeem een “echte” website aankan. Persoonlijk heb ik er alle vertrouwen in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.