SiteManager gaat roeleren !!!

Grootspraak natuurlijk, maar nu ik bezig ben met het bouwen / uitontwikkelen (bouwwerk is eigenlijk wel zo’n beetje gedaan), van gvtoos.nl, kom ik er wel steeds meer achter dat het systeem dat ik gebouwd heb wel werkt. Ik weet het, dit riekt behoorlijk naar zelf bevlekking, maar toch mag je zo nu en dan best een beetje trots op je eiguh wezuh.

Het het implementeren van het systeem in een nieuwe website, kom je wel achter een hele hoop dingetjes die nog niet echt lekker werkte. Bijvoorbeeld dat het gastenboek nog lang niet echt werkte zoals het wel had moeten werken. Geen punt natuurlijk, want met het nodige knutselen komt alles vanzelf niet goed.

Echter bij het knutselen moet ik even aan het SQL-en, en aangezien ik al het testwerk toch op Steenderen.NET loslaat, lijkt het er ineens op dat alle mensen die ooit in het gastenboek van Steenderen.NET schreven, sprakeloos waren . Alle commentaren zijn verdwenen door een foutje in mijn briljante SQL-pogingen .

Beetje jammer dus, dus mocht je nog e.e.a. willen vertellen, het kan weer… het gastenboek is weer 100% werkend. Ik laat de oude vermeldingen nog even staan, maar mocht je echt beroemd willen worden met fameuze woorden op Steenderen.NET, dan adviseer ik toch om een nieuw bericht te plaatsen… het is niet anders ben ik bang.

Voor klachten kunt je natuurlijk altijd terecht bij de Steenderen.NET klachtencommissie. Mocht u over de afhandeling van de klachten door de klachtencommissie klachten hebben, richt u zich dan tot de directie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.