SiteManager beta 1 in zicht ???

Ja ja ja… ik weet het, ik lul er al zo lang over… over het verder uitontwikkelen van SiteManager. Dat ik een eerste beta versie wil gaan uitbrengen. En dat het er nu echt van moet en zal gaan komen. En ik denk zelf ook wel eens… ja hoor, tuurlijk gaat het daar nog eens van komen!

Maar toch heb ik het gevoel dat het vroeg of laat toch echt gaat gebeuren. En, laat ik het positief stellen, dat de langste wachttijd inmiddels wel achter de rug zou moeten zijn. Ben ten slotte ook alweer drie jaar hieraan bezig…

Ok, en waarop baseer ik dan dat het misschien dan toch tot beta nummer 1 moet gaan komen? Wel het volgende:

  1. Er is feitelijk nog maar één onderdeel dat echt een make over zou moeten hebben, en dat is de beheersmodule voor de fotoalbums. Als er een beetje tijd vrijkomt dan zou dit niet eens zo ontzettend veel tijd in beslag hoeven te gaan nemen.
  2. GVTOOS.NL is de eerste officiele site die buiten mijn eigen twee sites (Steenderen.NET en MarkKnopfler.NET) gebruik maakt van SiteManager. En het blijkt, met de nodige uitleg, bruikbaar voor iemand die geen Jos van Steenderen heet.
  3. GoalCompany.nl zal als tweede officiele site gebruik gaan maken van SiteManager. Ook hierbij geldt dezelfde argumentatie als bij argument nummer 2.

Dus, niets staat enige vorm van succes nog in de weg, als ik daar persoonlijk al niet een klein beetje van zou durven spreken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.