Steenderen.NET

Ga je rijbewijs dan ook halen

Jim Bakkum is een topper… sinds hij de finale van de eerste Idols verloor (jammer joh) is het succes van Jim niet te stoppen. De ene hit na de andere (welke dan). Het hoogte punt van zijn cariere was zijn laatste stap naar de wereld van musical.

In de musical Grease mag Jim namelijk John Travolta na doen. En dat dan in het Nederlands… u kunt zich voorstellen… een drama. Een musical die inmiddels toch echt de nodige slijtplekken vertoont en dat dan ook nog eens in een brakke vertaling naar het Nederlands.

Gisteren bereikte de musical een waar hoogtepunt… want Jim mag namelijlk in de musical een stukje rijden in een echte auto. Wat blijk… musical producer Kwalbert Verlinde blijkt Jim niet eerst naar zijn rijbewijs gevraagd te hebben. En zo reed Jim gisteren samen met zijn tegenspeelster (wiens naam mij even ontschoten is) de concertbak van het Almeers theater in.

Gevolg… Jim met een hersenschudding en de Olivia Newton John look-a-like zit met een gebroken pols. Maar denk nou vooral niet dat Kwalbert een harteloos geval is, nee, nee… show must go on, want zo zegt hij: er zijn gewoon stand-ins beschikbaar voor de komende tijd.

Dag Jim Bakkum… tot de volgende keer. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2023 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén