Vakantie in Ierland

Nu de zon flink aan het schijnen is en de griep van afgelopen twee dagen mijn lijf aan het verlaten is, begint het langzamerhand tijd te worden om eens wat te gaan plannen voor onze vakantie. Het duurt ten slotte geen twee weken meer voordat we daadwerkelijk in de auto stappen, om uiteindelijk in Frankrijk de boot richting Ierland te pakken.

Inmiddels zijn we inmiddels een eind. Capitoolgids is in huis, gidsen van het Ierse toerismebureau zijn binnen en dan hebben natuurlijk nog Google Earth om e.e.a. geografisch een klein beetje inzichtelijk te maken. En wat denk je, er lijkt te veel moois en leuks te doen in Ierland. We zijn er nog niets eens, en toch willen we alweer terug.

Het is dus nog even plannen, kijken wat past in de planning, zonder dat we een te strak schema krijgen waarbij er geen ruimte meer is voor spontane ideeen. We plannen dus nog heel even verder, leggen onze ideeen nog even voor aan wat ervaringsdeskundigen. En dan over ongeveer anderhalve week, dan moeten we er echt klaar voor zijn.

Hopen we dan maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.