Herkent u deze nog ???

Even een gevalletje raad het plaatje… herkent u deze band nog? Dit fotootje schijnt gemaakt te zijn in 1990. Het is dat er een ondertitel bij stond, anders had ik ze nooit herkend en waarschijnlijk snel verder geklikt.

Het gaat hier beste mensen, om niemand minder als The Cranberries. En bij tegenkomen van deze foto op internet vroeg ik mij gelijk af, wat is er eigenlijk gebeurt met The Cranberries. Toen ze ooit doorbraken met de cd No Need To Argue, was ik er als de kippen bij. Wat een fantastische cd is dat, kan ik nog steeds aan iedereen aanraden.

Daarna verschenen er nog diverse andere cd’s van de band uit Ierland, en ook die cd’s kocht ik trouw. Ook de eerste cd van het viertal kocht ik, om toch een beetje compleet te zijn (en omdat ook die cd ontzettend goed bleek te zijn natuurlijk). Maar nu, ik hoor eigenlijk al heel lang niets meer van ze, en om heel eerlijk te zijn, dat is best jammer.

Laten we hopen dat er snel een nieuwe cd aankomt. Wellicht zijn ze daar nu wel druk mee bezig en is dat de oorzaak van deze stilte periode. Als dan aansluitend aan de cd een mooi concert in Nederland georganiseerd wordt en ik daar dan ook nog eens kaarten voor te pakken zou kunnen krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.