Blog 27 januari 2005

Het lijkt al een tijd lang stil aan het Steenderen.NET front. Maar niets is minder waar kan ik melden. Zichtbaar zijn er op dit moment bijzonder weinig ontwikkelingen, maar op de achtergrond zijn er zeker de nodige ontwikkelingen.

Zo ben ik de laatste paar dagen aardig druk met het implementeren van HTMLarea in Site @ Manager. HTMLarea is een leuke tool die op (naar men zegt) eenvoudige wijze toegevoegd kan worden aan bestaande pagina’s. HTML maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een grafische user interface te crearen voor bijvoorbeeld het editen van HTML pagina’s.

Kortom, een mooie toevoeging voor Site @ Manager…

Nou wil het feit dat er een versie 2 en een versie 3 beschikbaar is. Versie 2 was leuk om even naar te kijken. Wat blijkt, deze werkt alleen onder Internet Explorer (vanaf versie 5.5 of zoiets). Nou ben ik geen browser evangelist, maar de laatste tijd gebruik ik toch voornamelijk Mozilla Firefox. Dus… een beetje jammer zeg maar.

Versie 3 werkt netjes onder Mozilla Firefox, mits je het netjes geimplementeerd krijgt… En daar begon dus een aantal dagen geleden de uitdaging. Nu een paar avondjes verder, lijk ik het probleem aardig onder controle te krijgen. De implementatie zet de huidige opzet van Site @ Manager een klein beetje op z’n kop, maar voor een goed doel!

Het gaat goedkomen 😉 Mocht je interesse hebben in HTMLarea, kijk dan even op www.htmlarea.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.