Thats what fans are for

De kracht van internet is toch wel ongelooflijk zo nu en dan. Vanavond is er een speciaal concert van Mark Knopfler in de Melkweg in Amsterdam. Kaartjes hiervoor waren niet te koop, alleen te winnen. O.a. via Radio 2 en een speciale actie van markknopfler.nl.

Geloof het of niet, maar ondanks mijn contact met Universal Music, ondanks mijn website MarkKnopfler.NET was het niet gelukt om op een normale manier aan kaartjes te komen. Schandalig en onbegrijpelijk en meer van dat soort termen waren natuurlijk allemaal op z’n plaats.

Nou blijkt het Mark Knopfler fan stelsel ondoorgrondelijke wegen te kennen. Door een andere fan werd ik gisteravond per mail benaderd of ik met spoed terug wilde bellen. Wat blijkt, is er een plekje voor een introducé over en of ik dan misschien toch nog te porren ben om mee te gaan!

Kijk, dat is nou nog een super! Dus vanavond gaat een top avond worden. Moeten nog wel eerst m’n verstandskiezen getrokken gaan worden, dus even wachten hoe dat uitpakt, maar in principe ga ik er vanavond gewoon voor !!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.