The Killers in Ziggodome

28 februari 2018, de verjaardag van mijn grote liefde. Maar maanden geleden werden er voor mij al kaarten gekocht (nou ja, er was een kaart over en ik was de gelukkige die ‘m mocht overnemen) en dus was ik niet thuis maar in de Ziggodome voor het concert van The Killers.

Nou zijn er over dit concert inmiddels zeer diverse recensies geschreven, van lovende woorden tot diepe azijnpisserij. Laat ik het er bij houden dat ik in ieder geval enorm genoten heb van een show die volledig Las Vegas ademde. Dus inclusief een hoop Neon-verlichting, lasers, confetti en vuurwerk. En ja, als je je daar aan overgeeft, dan heb je een heerlijke avond 😀

Overigens, vind ik dan weer fijn, passeerde ook een nummer van Dire Straits de revue, namelijk Romeo and Juliet. Dit nummer staat ook op het Killers-album Sawdust.

The Man

Ik ben niet heel erg van de concertfilmpjes (meestal kwalitatief niet al te best), maar voor de sfeer toch even eentje die ik heb gevonden op YouTube van The Man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.