Lisa Loeb !!!

Zo nu en dan is het tijd voor een typisch geval van… KENT U DEZE NOG ??? Deze keer even wat aandacht voor Lisa Loeb. Wellicht denk je nu: Wie ??? Maar je hebt het goed gelezen: Lisa Loeb.

Lisa Loeb is wellicht een van die namen waarvan je denkt, ik heb die naam wel eens voorbij horen komen, maar wie was dat ook alweer. Laten we eens een poging doen om het geheugen wat op te frissen. Luister hier eens naar

Als een beetje zelf-respecterend muziek liefhebber moet deze grote hit toch zeker herkennen. De titel was Stay (I Missed You). En daarna lijkt het angstvallig stil te zijn geworden in Nederland rondom Lisa Loeb.

Een tijdje geleden vertelde ik al over Pandora.com; de site waarop je de nodige artiesten van je voorkeur kan ingeven, waarna zij je soortgelijk muziek aanbieden, in de hoop dat je wat nieuwe muziek leert kennen.

En met succes mag ik wel zeggen. Pandora is voor mij één van de mogelijkheden om wat muziek te horen op m’n werk. Dus vandaar dat ik zo nu en dan de muziekdienst gebruik. En een aantal keer kreeg ik muziek voorgeschoteld waarvan ik toch even wilde weten wie daar uit de speakers aan het komen was.

Tot zeker drie a vier keer toe bleek Lisa Loeb mijn interesse te hebben gewerkt… en dus bleek ik vatbaarder voor het systeem van Pandora.com als dat ik verwachtte. Wat ging ik namelijk doen, ik ging daadwerkelijkl een album van Lisa Loeb in huis halen. En wat blijkt, ik vind de laatste cd (het enige album dat ik op dit moment heb) echt leuk. Zo leuk, dat ik meer albums van haar wil horen.

Conclusie aan het einde van deze log; Pandora.com werkt als online muziekdienst en Lisa Loeb maakt leuke muziek 😉

De linkjes
Pandora.com
LisaLoeb.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.