Grote schoonmaak op Steenderen.NET

Afgelopen twee maanden gebeurde er behoorlijk veel op deze site. Om te beginnen stapte ik over naar een ander Content Management Systeem. En bij deze overstap kwam ik tot de conclusie dat er wel eens een grote schoonmaak mocht plaatsvinden.

Zo kwam ik onder andere tot de conclusie dat een hele hoop album-hoezen in de cd-kast op een wel erg kleine resolutie aanwezig waren. Dus daar ben ik stukje bij beetje doorheen aan het lopen om te kijken of hiervan grotere versies beschikbaar zijn. Lang leve de WordPress-plugin Enable Media Replace overigens, die heeft mij nu al een hoop tijd bespaard. Een aanrader voor wie een hoop afbeeldingen of video’s wil gaan vervangen op z’n website, maar dat terzijde.

Bij het doorlopen van de cd-kast kwam ik tot de conclusie dat ik toch echt een hele hoop bere-goede albums in huis heb. Dus, naast dat ik een hoop van deze albums weer aan het terugluisteren ben, heb ik vandaag ook het stempel bereplaat geïntroduceerd. Voor wie nog eens op zoek is naar een goed album zullen we maar zeggen.

Tot slot ben ik er inmiddels al een heel aantal keer achter gekomen dat albums die ik in huis heb, nog niet op niet in de digitale cd-kast van deze site zijn beland. Een stukje ontbrekende administratie zullen we maar zeggen. Ook deze achterstand wordt stukje bij beetje weggewerkt, met als gevolg dat dus zo nu en dan de nodige oude albums in de spotlight als laatst toegevoegd komen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.