15 jaar Steenderen.NET

Het is vandaag een heel klein beetje feest, want precies 15 jaar geleden registreerde ik Steenderen.NET als domeinnaam!

De eerste registratie was volledig gratis. Een toen nieuw bedrijf (ik weet de naam helaas echt niet meer) bood als dienst aan om een domeinnaam gratis te registreren in ruil voor reclame op je website. Het bedrijf heeft het volgens mij niet lang uitgehouden. De reclame was ik in ieder geval redelijk snel zat en dus verhuisde ik een jaar of twee later naar een betaalde webhosting-partij.

Inmiddels zijn we dus 15 jaar verder en dus ook vele versies van de website verder. De huidige layout is geloof ik toch alweer een jaar of drie in gebruik. Mocht je nog eens terug in de tijd willen, op The Internet Archive zijn er nog de nodige oude versies van Steenderen.NET terug te vinden.

En dan gaan we nu gewoon weer lekker verder met vooruit kijken  😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.