Ilse Delange – Here I am 1998 – 2003


  1. I”m Not So Tough
  2. World Of Hurt
  3. I”d Be Yours
  4. When We Don”t Talk
  5. Livin” On Love
  6. I Still Cry
  7. Shine Feat. Rosemary”s Sons (with Rosemary”s Sons)
  8. No Reason To Be Shy
  9. Heavenless
  10. Let Go
  11. I Almost Believed
  12. Wouldn”t That Be Something
  13. All The Answers
  14. Have A Little Faith In Me (Live Bonustrack)
  15. Before You Let Me Go (Live Bonustrack) (Kane Feat. Ilse Delange)
  16. All The Answers (Live Bonustrack)

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén