Zoet hout website

Une grande aankondiging… of hoe heet zoiets in het Frans? Hoger dan een vette 6,5 heb ik geloof ik nooit mogen scoren voor de taal, ondanks alle inspanningen van meneer Dijkshoorn. Na twee jaar MAVO Frans splitsen onze wegen, hij ging zijn eigen Franse weg, ik de mijnen met een vakkenpakket zonder die taal erin.

Maar goed, waar ik het even over wilde hebben… na een fraaie start van Formule-P.nl hebben we natuurlijk niet stil gezeten op het digitale vlak. Want een eerste mooie digitale samenwerking met vriendje Mark is een feit. Volgens zijn Hyves (wie kent het niet) ziet Mark eruit als Jan Papparazzi. En ik kom er ook net achter dat Mark nog helemaal geen vrienden heeft op Hyves. Z’n eerste uitnodiging om vriendjes te worden heeft ie bij deze dan ook binnen.

Anyway, we waaien weer helemaal af van waar we het over gingen hebben… namelijk… de nieuwe website voor Zoet Hout. Het idee erachter is om eens een echte bundeling van krachten te doen en te zorgen voor een heuse win-win situatie. Mark doet de design-dingetjes, en ik doe de back-end-dingetjes.

Nou zou het natuurlijk erg verleidelijk zijn om een preview te geven, wat eerste screenshots, maar dat doen we dus mooi even niet. Het wachten is op een officiele lancering. En voor dat we daar aantoe zijn, moet er eerst nog even e.e.a. aan digitaal knutselwerk gedaan worden…

Staat het je natuurlijk volledig vrij om, nu het nog kan, een kijkje te nemen op de huidige website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.