Ze bestaan dus nog wel

Je verwacht het niet meer he… het is ten slotte 2006. Ik bedoel inbellen met een modem. En toch en toch. Vanavond werd ik geconfronteerd met het feit dat m’n zus dus niet de enige in Nederland is die nog met een modem inbelt om vervolgens daarna pas te kunnen gaan internetten.

Ze heeft ook nog vriendjes… vriendjes die inbellen. Inbellen met een modem, om vervolgens te gaan internetten, in 2006.

Zusje M. had het al gevraagd… ik heb nog een vriendje dat net zo veel van computers afweet als ik (lees :: heel weinig), zou jij anders er niet een keertje naar willen kijken? Hij woont ook nog in Voorburg, dus appeltje eitje. En het vriendje belde vanavond. Of ik niet een keer naar zijn computer kan komen kijken. Is een beetje traag geworden…

En dus heb ik ja gezegd. Had ik ook beloofd aan zusje M. Dus volgende week dinsdag ga ik ervaren hoe het ook alweer was in de tijd voor de breedband internet aansluitingen. Mocht je net als ik weer even je geheugen willen opfrissen, check dan even hier http://www.lazylaces.com/56Kmodem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.