Zaterdagavond vermaak

Mocht je nog eens op zoek zijn naar een aardig stukje vermaak voor de zaterdagavond, dan kan ik ons zaterdagavondprogramma (mooi scrabbelwoord, mits dubbele woordwaarde) van gisteren aanraden. Dat begon met een leuk stuk theater van The Sadist, en werd afgesloten met een totaal maffe film; The men who stare at goat. Beide een aanrader!

The Sadists is een groep onder de vlag van Orkater, een groot theater gezelschap met namen als Porgy Fransen en Gijs Scholten van Aschat (het blijft een lastige naam). The Sadists vallen vervolgens weer onder de category ‘De Nieuwkomers’. Het korte programma dat zij gisteren speelden, ongeveer drie kwartier, laat zich lastig omschrijven. Is het cabaret? Niet echt? Is het toneel? Dat zeker. Het is erg komisch, muzikaal… nou goed, het is in ieder geval heel erg de moeite waard!

Het beste idee, geeft waarschijnlijk dit filmpje en deze foto’s.

Omdat de voorstelling niet al te lang duurde, pappa en mamnma Van Steenderen niet thuis waren, en wij nog geen zin hadden om naar huis te gaan, ontstond het idee om nog een fimpje te pakken. Aangezien de keuze in films niet al te uitgebreid was, er draaide nog drie films tot het eind van de avond, viel de uiteindelijk keuze op ‘The men who stare at goats‘.

Wat kunnen we precies voor zinnigs over deze film zeggen? Niet echt al te veel moet ik zeggen, alleen dat ook dit stukje zaterdagavondvermaak (opnieuw een best briljant scrabbelwoord), zeer geslaagd was. Opnieuw zegt een kort filmpje waarschijnlijk weer meer als een hele hoop woorden;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.