Windowslogo op Apple-store

OK, ik ben geen OS activist o.i.d. Iedereen moet lekker op z’n computer zetten waar ie blij van wordt. Daarnaast geloof ik er niet in dat of Windows van Microsoft of Mac OS van Apple veel beter is als de ander. Anders, dat vast, maar beide systemen hebben volgens mij voldoende bewezen.

Dat even, omdat ik dus niet zo zeer de lol in zie van het feit dat onderstaande filmpje toont hoe het logo van Windows op een nieuw te openen Apple-store wordt. Nee wat mij verbaasd, is dat Apple bekend staat om z’n zeer goed bedachte marketing campagnes, waarin ze werkelijk met alles rekening lijken te houden.

Maar bekijk dan dit filmpje, verbaas je vervolgens met mij mee over hoe eenvoudige deze mannen in staat zijn om een Windows logo te plaatsen. En naar het lijkt, met alle rust van de wereld, zonder dat ze door iemand worden lastig gevallen.

Een brutaal mens heeft de halve wereld zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.