Windows Media Player 11

Bijna twee weken geleden bracht Microsoft de nieuwe versie van Windows Media Player op de markt (zie ook nieuws van 17 mei 2006). Ondanks dat ik nooit de moeite heb genomen Windows Media Player te verwijderen van m’n peecee (zo slecht was het nou ook weer niet), was ook zeker geen veelvuldig gebruiker. Maar de nieuwsgierigheid prikkelde en dus ging ook ik in ieder geval de software even installeren.

Ben nu sinds gisteravond e.e.a. aan het uitproberen… hieronder trouwens even een screenshot… klikken levert het shot op volledig formaat op.

 

Om te beginnen, kan deze versie van Media Player synchroniseren met m’n MDA… en dat is dan ook gelijk een heel groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld mijn oude vertrouwde WinAmp 5. WinAmp werkt gewoon zoals het altijd al doet, maar veel vernieuwing heeft daar afgelopen tijd ook niet plaats gevonden.

Hoeveel verandering er daadwerkelijk heeft plaatsgevonden in Media Player, dan kan ik nog niet al te vele over zeggen, maar dat die veel meer aan het doen is als voorheen is wel duidelijk… met een kleine regelmaat staat m’n processor op 100% load !!! What the… voor het draaien van wat MP3’tjes ???

Wellicht hierover binnenkort meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.