Weekje London…

Stel je gaat voor slechts één weekje naar London… nou ja, eigenlijk niet eens een hele week, want we gingen op maandagochtend knetter vroeg heen, en op zaterdag eind van de middag alweer terug. Dus zeg, je bent een dagje of 6 in London, leuk gezellig met z’n tweetjes… wat kan er dan eigenlijk allemaal fout gaan?

Meer dan genoeg dus, want om te beginnen kan je koffer zo maar kwijt raken (komt niet zo vaak voor vanaf Gatwick, maar voor ons werd een uitzondering gemaakt), ten tweede kan de metro gaan staken (doen ze anders nooit, nu voor de grap wel) en je hotelkamer kan natuurlijk ook nog eens een stuk kleiner en benauwder uitpakken als dat eigenlijk op de website was gefotografeerd.

En toch… ondanks als dit soort mooie pogingen om ons in een chagrijnige bui te krijgen, is het ze allemaal niet gelukt. We hebben het gewoon heel erg leuk en gezellig gehad. London is cool! Of het Parijs als leukste hoofdstad aller tijde van de eerste plaats heeft weten te verstoten, dat denken we niet, maar een goede tweede plaats is het dan toch zeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.