Weekend, Laminaat, Congo

Wellicht vraag je je af, wat moet deze log nou precies over gaan, gezien de titel die erboven staat. Simpel, het afgelopen weekend + deze maandag. Was dat nou zo moeilijk .

Want afgelopen weekend was het zover, we zijn weer een aan het klussen geweest… sommige mensen (lees collega’s) hebben het idee dat ik in m’n vrije tijd bijna niets anders doe als klussen. Geloof me, dat valt best mee, maar als ik iemand als Jochem en Maaike kan helpen bij het leggen van een nieuw laminaat vloertje, dan ben ik natuurlijk wel van de partij. Want klussen ervaar ik zeker niet als een straf. Moet je eens kijken wat je in een zaterdagje tijd voor elkaar kan krijgen als resultaat. Ziet er puik uit zullen we maar zeggen… alleen moeten de plintjes nog even gelegd worden.

Maar dan de volgende ochtend (zat nog een avondje verjaardag vieren tussen), die spierpijn als je opstaat. Of liever gezegt, als je probeert op te staan. Want kolero, dat viel niet mee. Maar goed, blijf aan het resultaat denken dat het heeft opgeleverd en dan valt het allemaal best mee .

Verder gaat vandaag bij radio 3FM (net als vorig jaar) de actie van start waarbij 3 dj’s een week lang niet zullen eten. Tijdens deze week zullen we geld inzamelen voor een goed doel.

Dit jaar zal het geld gaan naar Congo. Voor 15 euro kan een kind daar al gered worden… Alle respect dus voor deze 3 die vrijwillig een week lang niets zullen eten uit respect voor het doel waarvoor zij strijden. Alle details voor deze actie vind je op www.3fm.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.