Weekend is alweer over

Als je het ook niet een klein beetje in de gaten houdt, dan is het weekend in no-time voorbij. En in een weekend tijd, laten we er even de vrijdag bij rekenen voor het gemak (en nee ik niet eens vrij) kan er namelijk een hele hoop gebeuren. Zo veel dat je bijna zou vergeten om weer eens een blog te schrijven.

Er is zo veel gaande, dat het bloggen er zo nu en dan echt bij in schiet. Het Twitteren gaat inmiddels lang niet slecht, maar een Twitter-keizer zal ik er geloof ik nooit mee worden. Ondanks dat dit weekend Twitteren tot het woord van het jaar gekozen werd.

De Daily Mugshot zit er echter goed in inmiddels. Gisteravond iets na twaalven schoot ik het laatste shot…

Maar goed, terug naar het weekend, inclusief de vrijdag.

In een paar dagen tijd kan je namelijk zo maar het volgende overkomen: Één van je beste vrienden krijgt een nieuwe baan, met een ander hang je weer drie keer op de zaterdag aan de telefoon. Van de zoektocht naar een nieuwe salontafel (het moest er dan toch echt maar eens van gaan komen), komen we terug zonder nieuwe tafel, maar mèt nieuwe ontbijtborden.

We waren nog net op tijd klaar met stofzuigen, en het konijnenhok verschonen, en toen kwam het gezelligste gezin van Bleiswijk op bezoek. Nadat ’s avonds laat Esmee bij mij op schoot weer wakker was geworden, en in de auto weer op weg naar huis was, kroop ik heel diep m’n bedje in.

Zondag werd het drievoudig-telefoongesprek van de zaterdag positief face to face gecontinueerd, om uiteindelijk druk aan het debuggen te slaan op de Intranet Plugin voor SiteManager. Na het opwarmen van het Chinese eten van gisteren, nog snel een nieuwe gadget aankoop gedaan, geheel en alleen voor mijzelf Lachen… en na het zien van Ocean’s Twelve is het nu de hoogste tijd om lekker op één oor te gaan.

Nog één week te gaan, dan breekt het eerste Sinterklaasweekend alweer aan! Deze week moeten dus nog de nodige cadeautjes gescoord gaan worden. En een gedicht geprevelt gaan worden… en nog een week, en dan moet m’n nieuwe horloge binnen zijn!

Druk druk druk dus …. Knipogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.