Website Toos

Voor het eerst sinds lange tijd ben ik weer eens aan de slag met het bouwen van een website voor een ander. Voor gymnastiek vereniging Toos uit Linschoten om heel precies te zijn. En nou hoor ik je denken, hoe kom jij vanuit Voorburg, nou weer uit bij de gym vereniging van Linschoten.

En dit is Marjolein dan natuurlijk, maar dat leek mij al vrij logisch...Uitleg is niet zo gek ingewikkeld… Patries, heeft op school een vriendinnetje, dat dan weer luistert naar de naam Marjolein. Marjolien heeft dan vervolgens weer als hobby de gymnastiek vereniging die vervolgens weer luistert naar de naam Toos.

En waarom noem je je gymnastiek vereniging Toos? Al sla je me helemaal dood (of niet, dat is op zich ook gewoon goed natuurlijk).

Goed, terug naar de website in aanbouw…

Om te beginnen ben ik vanuit het niets maar eens begonnen met het in elkaar zetten van een basis layout. Basis kleuren moesten volgens Marjolein rood en wit worden. Maar ja rood is niet altijd rood en wit, ja daar kan je eigenlijk niet zo gek veel fout aan doen. Tenzij wit natuurlijk blauw had moeten zijn . Want dat bleken de basis kleuren uiteindelijk echt te zijn.

Vervolgens aan de hand van het logo een definitieve layout neergezet. Deze staat nu klaar voor verdere verwerking… alleen is het wachten op de aanvraag van bijvoorbeeld een domeinnaam. Layout zit er nu als volgt uit:

En mocht je het verdere ontwikkel traject willen volgen, check dan voorlopig http://toos.steenderen.net. Daar vindt voorlopig de ontwikkeling plaats. Tot het moment dat we een database eraan gaan vast knopen, dan hebben we toch echt een eigen locatie + domein nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.