Steenderen.NET

Webdiensten uitproberen

Of ze nuttig zijn, of ik ermee door ga/of ik het vol hou om er mee door te gaan, ik weet het allemaal nog niet… maar blijkbaar was het weer eens tijd om wat nieuwe zaken uit te proberen. Niet dat de diensten zelf nou per sé nieuw zijn, maar wel dat het nieuw is dat ik ze ga uitproberen.

Zo ben ik sinds een week begonnen met Daily Mugshot. Een mugshot, zo heb ik mij laten vertellen, is de foto die in Amerika, en wellicht ook daar buiten, wordt gemaakt als je de gevangenis in gaat. Je kent ze wel, een soort van pasfoto, waarbij je eigenlijk nog een bord met jou nummer in beeld dient te houden.

Met Daily Mugshot maak je dagelijks (ze hebben goed nagedacht over de naam namelijk) een foto van jezelf, en het handigste daarbij is via een webcam. Laat die nou net boven op m’n beeldscherm staan stof te vangen… Het effect levert vervolgens, en dat wordt pas echt leuk als je al een tijdje bezig bent, een filmpje op gemaakt van foto’s van jezelf.

Bij mij stelt dat nu nog niet zo heel veel voor, maar het idee is er inmiddels:

En dan is er nog Twitter… en daarvan weet ik dus echt nog niet hoe of wat ik daarvan nu moet vinden. In populariteit briljant te noemen. Maar of het ook iets is wat voor mij gaat werken… ik weet het nog niet. Volgens mij ga ik namelijk ontzettend snel vergeten om daar iets te publiceren. Of ga ik bepaalde dingen niet willen publiceren… of… of…

Ik weet het dus nog niet, maar we gaan het gewoon uitproberen. Werkt het niet, dan werkt het niet. Zo simpel moet het dan ook maar zijn. In ieder geval is Daily Mugshot al slim genoeg om direct een op Twitter te publiceren als er een nieuwe foto is toegevoegd… daar daar hoef ik alvast zelf niets aan te doen 😉

Veel staat er nog niet maar het begin is er; http://twitter.com/steenderen

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén