Wat hebben we het zwaar

Soms kan het leven gewoon heel erg zwaar zijn… heb je twee weken lang kunnen relaxen in Zwitserland, wordt je zonder pardon zo in de realiteit van alledag gestort. Je begrijpt, na anderhalve week werken is het dus de hoogste tijd om er weer even tussen uit te knijpen… naar Barcelona!


Grotere kaart weergeven

Eigenlijk is het gewoon puur toeval dat het op deze manier uitkomt, maar als je het zo omschrijft klinkt het natuurlijk wel lekker. Door drukte op werk gebied in de vorm van een internationaal project, kwam de vakantieplanning uiteindelijk uit op eind augustus. En al maanden daarvoor hadden we een weekje Barcelona gepland staan… 

Maar goed, morgen betreden wij rond een uurtje of half twaalf het Nederlandse luchtruim om uiteindelijk weer voet aan de grond te zetten in het zonnige Barcelona. We klagen niet, en gaan weer met volle teugen genieten van het leven. Eigenlijk hebben we de rest van het jaar nog genoeg om met volle teugen te genieten… en dat is natuurlijk altijd een lekker vooruitzicht.

Als we terug zijn uit Barcelona, dan is het nog een weekje of wat wachten, en dan hebben we weer een grandioos concert voor de boeg; Ed Kowalczyk (voor insiders de frontman van de band Live) samen met het Metropole Orkest in de Heineken Music Hall. Steenderen.NET op bezoek bij een klassiek orkest… het moet niet gekker worden.

Daarna staan nog concerten gepland van Ilse DeLange en Novastar (allemaal in Amsterdam trouwens…), er komen nog verjaardagsfeestjes aan van kleine neefjes, Sinterklaas is in aantocht (pepernoten liggen ten slotte alweer in schappen), Kerstmis…

Enfin, het jaar is alweer bijna voorbij.. en dat terwijl de zomer nog maar net voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.