Wat gebeurt er toch veel…

Wat gebeurt er toch veel in korte tijd… voor je het weet heb je namelijk bijna je hele huishouden in dozen zitten, heb je in plaats van 1 huisdier er opeens 3, heb je gestemd, zijn er verkiezingsuitslagen en ben je ook nog aan het kijken welke kant je op wilt met je website…

OK, first shings first… de verhuizing. Het is vandaag woensdag, dus dat betekent dat we over precies één week de sleutel van onze nieuwe woning in handen gaan krijgen. Spannend! De voorbereidingen zijn in volle gang, heel veel is ingepakt, maar ook nog weer niet alles. Blijft lastig om te bepalen wat er wel en niet ingepakt kan worden. Je moet ten slotte komende week nog kunnen leven. Verder hebben we gisteren na ontzettend lang in bestelling te hebben gestaan en daarover weer ontzetten veel bellen, eindelijk onze muurposter binnen! In de eetkamer gaat er één muur zo uitzien:

Go To :: Fullsize image
Je mag klikken voor een afbeelding op groot formaat 😉

Wij vinden het in ieder geval erg stoer 😉 Verder is het dus nog even afwachten, moeten nog de nodige kastjes van de muur gaan halen (badkamer, toilet), planken van de muur (studeer/werkkamer), etc. Nog genoeg te doen, maar e.e.a. moet kunnen voordat we over zo’n twee weken daadwerkelijk alle spullen gaan overbrengen.

Verder gisteravond nog even het heugelijke nieuws van verkiezingsuitslag zitten kijken. Ben geen zwaar politiek dier, maar ben toch altijd wel erg geinteresseerd rond de verkiezingen. Vind ook dat je altijd moet gaan stemmen als dat ook maar even kan. Anyway, het optreden van de VVD in het einddebat bij Paul Witteman aan tafel was ronduit genant! Als je verloren heb is het in mijn ogen niet echt bijster gepast om de arrogante lul uit te gaan hangen (of ben ik nu heel direct in mijn commentaar?). Anyway, las vanmorgen dit bericht op nu.nl. Rest mij enkel nog te glimlachen. Nee, de VVD is nooit echt mijn partij geweest zeg maar…

Gisteravond ook nog even bezig geweest met te checken op welke wijze ik het handigste kan doorgaan met Steenderen.NET. Het verder ontwikkelen van SiteManager (de backend van deze website) wil niet echt heel erg opschieten. Dus ben ik eens gaan kijken naar welke gratis (ben toch Nederlander) Content Management Systemen er (gebaseerd op ASP) zoal beschikbaar zijn.

En daar werd ik toch een beetje stil van, want het verbaasd mij dat dat er zo weinig zijn namelijk. Opnieuw reden om toch nog even door te gaan met het verder ontwikkelen van SiteManager, en dan duurt het allemaal maar wat langer. Duurt nog zeker tot na de verhuizing totdat er weer tijd is om verder te knutselen.

Als een vervolg op dit conclusie ben ik gaan kijken of ik eventueel eens moet wijzigen van HTML editor. Op dit moment gebruik ik (tot redelijke tevredenheid) TinyMCE, alleen voor het doorzoeken van bestanden (bijvoorbeeld op een plaatje in te voegen) is dit systeem niet ontzettend handig gebleken. Kom ik uit bij FCKeditor (of zoiets), kan zoeken op bestanden, is dus positief, alleen niet in de mappen die ik wil! Dus da’s toch weer niet bijster handig. Maar wellicht kan ik in een config bestandje dat aanpassen of zo (wellicht iemand die dit leest dat die dat weet)?

Enfin, er kan zoveel gebeuren in zo korte tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.