Waar zijn ze gebleven… ?

Zoals gisteren al gemeld, moet ik het eens hebben over de twee ceedeetjes die ik gisteren heb aangeschaft. Gisteren liep ik namelijk voor het eerst sinds jaren weer eens een tweedehands muziekwinkel binnen. Niet dat ik niet in tweedehands shops wilde komen, het kwam er gewoon niet van.

Gisteren dus wel, en met succes. Voor 7 euro twee ceedees op de kop getikt. Eenmaal thuis kwam ik echter tot de conclusie dat we van beide artiesten eigenlijk nooit meer echt iets horen. Om te beginnen; Amanda Marshall. Scoorde met haar eerste album een hit met “Beautiful Goodbye“. Het album brak helaas niet door, maar stond tot mijn grote genoegen wel bij mij in de ceedeekast. Is namelijk een ontzettend goed album. Gisteravond kocht ik haar derde album, voor zover ik nu op internet heb kunnen nalezen, haar laatste album. Wie weet horen we weer eens wat meer. Met heel veel mazzel komt ze misschien wel weer eens een concertje doen in Nederland?

Tweede ceedee die ik vond, was van de Utrechtse band Moonflower. Wat research op het wereld wijde web leverde mij op dat het hun tweede maar tevens ook laatste cd is geweest. Daarna lijken ze van de aardbodem verdwenen te zijn. Vreemd, want ze hadden, in ieder geval in Nederland, toch wel wat succes. Wellicht is de band uiteen gevallen en heeft zich verspreid over verschillende andere bands? Ik weet het niet, ik ga toch nog eens wat meer research doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.