Waar is Dilana… ?

Het was al weer een hele tijd geleden dat we het ceedeetje op hadden gezet. Misschien wel al langer als een jaar… weet het niet meer precies, in ieder geval te lang. In ieder geval zaten Patries en ik er een beetje doorheen en we stonden op het punt om een lange reis te maken van Voorburg naar Breda. Dus was doe je in zo’n geval? Precies, de juiste muziek uitzoeken voor in de auto.

Dus… aldus ga je aan het bladeren in de grote kast met zilveren muziekschijfjes. En op suggestie van Patries trokken wij daaruit de ceedee van Dilana Smith. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft, ga zeker eens luisteren in de winkel, want het is me toch een partij de moeite waard… maar wie was Dilana Smith ook alweer?

Een klein beetje speuren met Google levert met een klein beetje moeite toch al snel bovenstaande foto op (Niels.com). Wat verder zoeken geeft al snel een hele hoop lyrics van haar cd Wonderfool op, maar waar vind je nou toch in godesnaam informatie over Dilana zelf? Om heel eerlijk te zijn, ik weet het niet!

Ik heb de moed uiteindelijk opgegeven (had niet zo gek veel tijd om te zoeken vandaag) en ben dus nog niet zo veel wijzer. Het album Wonderfool was (als mijn geheugen me niet in de steek laat) haar debut-album. Logische vraag is natuurlijk… heeft ze nog meer albums mogen vol zingen? Want een stem had ze!

Dus voor wie meer informatie heeft, mail me eens! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.