Verstandskies-trek-koorts

We hebben er een nieuwe woord bij, uitgeroepen door Steenderen.NET. Verstandskies-trek-koorts, want dat is dus precies waar ik door gevloerd ben op dit moment. Afgelopen woensdag werden mijn verstandskiezen getrokken. De onderste twee om precies te zijn, de bovenste twee waren inmiddels al niet meer.

Het trekken ging op zeer vlotte wijze, moet eerlijk zeggen dat ik daar niet echt te klagen over heb gehad. In minder dan 25 minuten werd ik verdoofd en raakte ik twee kiezen armer. Geen slechte score zeg ik dan. Kan niet anders zeggen, een zeer prettige kaakchirurg, alhoewel ik me nog steeds niet echt de overweging kan voorstellen om voor dit vak te kiezen. Maar goed, ieder zijn meug zullen we maar zeggen.

Woensdagavond ging het, onder het genot van een flinke paracetamol-shake, eigenlijk behoorlijk goed. Zelfs nog naar een speciaal ieniemienie optreden geweest van Mark Knopfler in de Melkweg. Fantastisch natuurlijk dat ik daar nog toe in staat was, was natuurlijk bijzonder aan het balen geweest als ik daar niet meer naar toe had gekund.

Maar, donderdagochtend wordt ik toch een partij beroerd wakker. Niet normaal meer, m’n kaken gloeiend heet aan en m’n hele lijf verkeerd in algehele misère. Beste voedsel dat er ooit uitgevonden blijkt te zijn, is vla. Is het eenvoudigste naar binnen te kieperen en vult ook nog een beetje.

Vandaag gaat al beter, maar is nog niet top. Heb vannacht nog uren wakker gelegen en voel me ook nog niet echt relaxed. En dat precies op de dag dat er op m’n werk officieel nieuws bekend is gemaakt. Enfin, het weekend me nog maar even rustig houden en dan maandag maar weer aan het werk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.