Verkoop 1 miljoen pixels en je wordt rijk

Het idee was vrij simpel… een Amerikaanse student bedacht het idee om pixels te gaan verkopen. Één miljoen pixels om heel precies te zijn. Voor het luttele bedrag van slecht 1 euro per pixel. Om de missie niet helemaal onmogelijk te maken, bedacht hij om de pixels per vierkantje van 10 bij 10 te verkopen. Dus per verkocht vierkantje zou hem dat 100 dollar gaan opleveren. Wees eerlijk, een leuk bedrag voor een student.

Echter toen het balletje éénmaal ging rollen, toen bleek het al snel een sneeuwbaleffect op te leveren. Voor hij het wist was hij gepromoveerd van arme student tot rijke stinkerd !!!

http://www.milliondollarhomepage.com

Sechts 1000 pixels heeft de student in kwestie nog te koop staan. Dan zou je denken dat levert hem nog 1000 dollartjes op en klaar is Kees. Niets is minder waar, want meneer de student had nou eenmaal aan het grote geld geroken en bedacht zich dat hij uit die laatste 1000 pixeltjes toch nog meer als 1000 dollars wilde slaan.

En dus werden de laatste 1000 pixels op Ebay geplaatst. En wat denk je? Inmiddels staat het op bod op 160.000 dollar. Dankuwel !!!

Dus bij deze… mocht u nog pixels willen inkopen op Steenderen.NET, volledig vrij in te vullen (alleen rasistische en/of terroristische doeleinden kan ik niet toelaten, porno is geen enkel probleem ), schroom dan vooral niet en neem even contact op met de afdeling verkoop, te bereiken via verkoop@steenderen.net. Graag vermelden welke hoeveelheid pixels u precies zou willen gebruiken. Prijs is markt conform, 1 eurie per pixel, minimale afname is 100 pixels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.