Van het kastje naar de muur – Deel 800.001 !!!

… het vervolg van gisteren. 

OK, waar waren we in het verhalen van ons grote Tele2 drama… juist we belde met de afdeling verkoop, want we moesten een nieuwe aansluiting aanvragen op het nieuwe adres. Nadat we een gigantisch lijst met vragen en weet ik niet wat voor bullshit nog meer hebben doorgelopen kom ik samen met het vriendelijke maar ietwat onnozele verkoopmeisje tot de conclusie dat we dit allemaal voor niet hebben gedaan, aangezien we ons oude pakket zouden moeten verhuizen en niet een volledig nieuw pakket hadden moeten aanvragen. De aanvraag die we aan het invullen waren wordt stopgezet en ik mag weer bellen met de klantenservice.

En eindelijk… het lijkt erop dat iemand begrijpt dat er toch echt e.e.a. niet goed loopt. Ik krijg om te beginnen duizendmaal excuses aangeboden en nee echt ik ga worden terug gebeld door het hoofdkantoor. Zij kunnen mijn probleem oplossen. Binnen vijf werkdagen gaat u worden terug gebeld.

Twee dagen later krijg ik een brief in de bus… welkom bij Tele2, u heeft een nieuw pakket bij ons aangevraagd en wij zijn daar hartstikke blij mee! God gloeiende takke pokke neete! Weer bellen met de klantenservice. Zijn jullie nu echt helemaal gek geworden? Is er dan echt helemaal niets wat jullie kunnen?

De vrijdag daarop ben ik uiteraard nog steeds niet terug gebeld door Tele2. Dus zit er niets anders op dan er zelf maar weer eens een telefoontje aan te wagen. “Ja goedemiddag, ik zou binnen vijf werkdagen worden terug gebeld. Ik zit op vijf met tellen, waar zitten jullie zo ongeveer?”

“Ik zie inderdaad dat u terug gebeld zou worden, en dat is nog niet gebeurd? He wat vervelend. Ik ga de nodige prioriteit geven aan uw zaak en dan gaat u binnen twee dagen worden terug gebeld. Nee echt deze keer gaat dat echt gebeuren.”

En warempel, ’s avonds is het moment daar… Tele2 belt op. “Goedenavond met Tele2, meneer van Steenderen, ik mag u een fantastisch aanbod doen. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u veel goedkoper kan gaan bellen.” Huh wacht even hoor… u belt mij niet omdat ik nog steeds geen stap verder ben, maar om mij weer eens wat nieuws te verkopen? Lekker stukje administratie weer. Enfin, na de nodige klachten weer een geuit te hebben, scheiden de telefonische wegen van mij en de verkoper aan de telefoon.

Twee werkdagen laten bellen we maar weer eens. “Huh is u gezegd dat u binnen vijf dagen terug gebeld zal gaan worden? Nee hoor, dat klopt echt niet. De termijn daarvoor is tien werkdagen. Dus voor a.s. vrijdag bellen we u terug. Wat zegt u, u wilt eigenlijk opzeggen? Wat ontzettend jammer om te horen, want dat zouden we toch echt heel jammer vinden. U heeft geen vertrouwen meer in ons, wat vervelend, wacht nog heel even af tot vrijdag…”

En daar zit ik nu… te wachten als een of andere idioot… van het kastje naar de muur en weer terug. Voor morgen moet ik dus terug gebeld worden. Is dat niet het geval, dan ben ik er volledig klaar mee. Ben even aan het zoeken geweest naar de nodige aanbiedingen die er op dit moment zijn en dat zijn er genoeg heb ik al gezien.

Zo heeft KPN mooie pakketten met internet plus bellen, maar tevens ben ik redelijk gecharmeerd geraakt van het aanbod dat gisteren in de bus viel van Wanadoo. Blijft nog heel even spannend, maar morgen gaat de ontknoping plaatsvinden van dit drama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.