Vakantiebloggen 2008

Hij is er weer, de vakantie blog, dit keer voor de zomervakantie van 2008. Rechtstreeks vanaf de camping, vanuit de Deutsche Eifel, gewapend met de MDA, alle verhalen ingetypt met een veels te klein pennetje.

Want dat is ten slotte pas echt vakantie. Als je weer vrijwillig primitief mag doen, zoveel mogelijk verstoten van alledaagse techniek, zoals water en licht. En dus ook van computer en internet?

Nou dat dus nog net niet. Nog net niet, omdat we ons, geheel vrijwillig, beperken tot een GPRS (in Duitsland zelfs EDGE) verbinding en een MDA compact 3.

En het mooiste is; het werkt gewoon… met een klein beetje extra moeite. Want echt snel typen is er niet bij, het is lettertje voor lettertje aanwijzen. En de WYSIWYG editor werkt ook niet op een MDA, dus het is weer even olt skoel html tikken.

Beter dus om de verhalen niet te lang te maken 😉 Voor vandaag is dat vrij simpel, want nadat we gisteren hier naar Neuerburg zijn gereden via een hoop files en werkzaamheden, hebben we vandaag niet veel meer gedaan als het lezen van een boek in de zon, en wat boodschappen in de supermarkt.

Met andere woorden, het is vakantie en we vermaken ons wezenloos 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.