Vakantie 2007 – Weer thuis

En dat is toch even wennen… na twee-en-een-halve week warme zon, hoge bergen en blauwe zee, om dan weer terug te zijn in Nederland. Al was het alleen maar het weer dat zich van net een andere kant laat zien als het weer in Zuid Europa…

Afgelopen zondag zijn we in ieder geval gaan rijden vanuit Zuid Frankrijk terug richting Nederland. Iets eerder als dat we origineel voor ogen hadden, maar de camping waar we stonden zat volgeboekt… en om voor twee nachten extra je tent weer in te pakken en ergens anders op te zetten, daar hadden we dan toch ook niet zo heel veel zin in.

Planning van het terugrijden was nog niet helemaal duidelijk… gaan we er één dag of toch twee dagen over doen? Aan de ene kant hadden we geen zin om aan één stuk door te rijden, aan de andere kant wilde we ook gewoon lekker naar huis. Uiteindelijk was het één hele lange rit naar huis. ’s Morgens om 9:00 uur vertrokken, ’s avonds nog net voor 12-en thuis.

Nog een biertje op de bank en daarna stortte we definitief ons bed in… een heerlijk zacht bed, geen luchtbed .

Inmiddels zijn we nu alweer een paar dagen thuis. Campeerspullen zijn natuurlijk nog lang niet allemaal opgeruimd. Maar langzaamaan vordert het opruim proces. Eenmaal weer thuis valt je oog ook direct weer op allerlei zaken die je nu echt een keer in orde moet maken. Dus de paar dagen die we nog vrij hebben, gaan we goed benutten… zo zijn er nog zo veel mensen die we moeten bellen om even af te spreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.