Vakantie 2007 – deel 4

Nieuwe camping, nieuwe kanzen… na 200km te hebben afgelegd in niet minder als 6 uur tijd, vonden we uiteindelijk de camping. Alleen maar hele smalle weggetjes lijken ze hier in de Pyreneeen te hebben aangelegd. En dan kan het uiteraard voorkomen dat je achter een vrachtwagen komt te hangen waar je niet voorbij komt zonder je eigen leven te vrezen. Dus zijn er vreselijk veel Spanjaarden die aan het passeren slaan 😉

Het gebied waar we nu zitten is droog, gort en gort droog. De campinggrond vertoond vreselijk veel scheuren van de droogte. Het veld dat gras zou moeten zijn heeft meer weg van hooi en stro. Niet echt lekker met blote voeten zeg maar. Bloggen en Mobloggen is helaas niet mogelijk; geen dekking.

De eerste vulkanen, daar waren we in dit gebied ten slotte naar op zoek, hebben we gisteren gevonden. Midden in de stad van Olot. Mooi en heel erg warm… ongeveer 34 graden. We drinken dus vreselijk veel water. Morgen gaan we opnieuw op vulkanenjacht.

Voor vandaag houden we het zoveel als mogelijk bij de schaduw van Girona. Een niet al te grote stad, met de nodige historie en nog veel meer winkeltjes 🙂 Het stadspark biedt op dit moment zowel de nodige schaduw als gsm-dekking… mooi moment dus voor een blogje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.