Vakantie 2007 – deel 3

Afgelopen twee dagen heeft de zon het definitief gewonnen van de regen en bewolking. In het Spaanse binnenland gaan komende dagen temperaturen bereikt worden van 37 graden. Hier in de bergen is het fantastisch lekker met een klein windje zo nu en dan. De avonden zijn overigens behoorlijk fris.

We staan nu bijna een week hier op de camping. Gisteren zijn we er achter gekomen dat sommige Spaanse wandelingen meer speurtochten zijn dan iets anders… kunnen namelijk gewoon doodlopen. Toch jammer als je net druk aan het klimmen bent geweest en bijna ademloos halverwege een berg weer naar beneden kan 🙂

Vandaag zijn we opnieuw aan het wandelen geweest het het nationale parc hier in de buurt. Bergen zijn groots en machtig, daar zijn we opnieuw achter gekomen. Een oneindigheid aan ongerepte natuur en schitterende landschappen.

Morgen breken we de boel op om door te rijden naar het vulkaangebied van de Pyreneeen… De verhalen over die omgeving beloven opnieuw een schitterend maar een totaal ander landschap.

Mocht het mobiel bloggen met de MDA blijven werken (en waarom zou dat opeens niet meer werken ?) dan dus snel meer hierover. Anders in ieder geval nog wel een moblogje of wat… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.