Ubora – The beginning

Jawel, er moest lang op gewacht worden, velen waren zwaar ongeduldig en konden nauwelijks wachten… onder hen met zekerheid vriendje mark en ikzelf. Maar hier is ie dan; de officiële aankondiging van Ubora! Sinds afgelopen vrijdag staan we officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Ubora gaat zich bezig houden met de dingen waar Mark en ik goed in zijn. Dat wil zeggen, Mark gaat zich erg druk maken om ontwerpen, grafische vormgeving en alles wat daarbij komt kijken, en ik ga mij bezig houden met het zo simpel en effectief mogelijk inzetten van techniek.

En dat alles gaat leiden tot mooie websites, hele mooie websites zelfs!

Voorlopig zijn we nu heel druk met het inregelen van alles wat er ingeregeld moet worden. Zo hebben wij natuurlijk de nodige hosting nodig om de websites op kwijt te kunnen (is inmiddels geregeld), zo is het hebben van een bankrekening erg praktisch hebben wij begrepen (wordt aan gewerkt), en zo moeten wij uiteraard zelf ook nog een website hebben (wordt ook aan gewerkt).

Conclusie: We hebben nog een hoop dingen te doen, maar wel een hoop leuke dingen, en daar ging het ons dan juist om; leuke dingen doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.