Ubora – Part deux

Het blijft toch moeilijk… vormgeving. Voor Ubora is Mark natuurlijk de vormgever van ons twee. Maar zelfs bij het vanaf de zijlijn actief meekijken, blijft het heel erg moeilijk. Voor anderen niet natuurlijk… daar schieten de ideeen als paddestoelen uit de grond. No problem.

Maar voor onszelf… dat is het probleem. Gisteravond zijn we opnieuw aan het kijken geweest naar het logo. Wat vinden we ervan, is dit helemaal zoals we ‘m willen, straalt dit nu volledig uit wat we willen? En nog veel meer van dat soort filosofische vragen. En toen kwamen we er toch achter dat we nog niet het logo te pakken hadden zoals we ‘m wilde hebben.

Dus dat we opnieuw aan het klussen gingen, nou ja, Mark dan… samen natuurlijk, maar hij doet het klik werk. Enige klikwerk dat ik eruit heb gekregen gisteren is in en uitzoomen in Photoshop. Verder moet ik nog even iets te veel wennen aan dat programma om erin los te kunnen.

Logo is nu wel naar onze tevredenheid, dus we kunnen stellen dat we een productieve avond hebben gehad! Vormgeving van de visitekaartjes, is de tweede stap…. en ook daar zijn we een heel eind mee gekomen. Geen gewoon visitekaartje natuurlijk… dat mag duidelijk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.