Twitter de titter

TwitterSteenderen.NET is aan de Twitter, zo veel is inmiddels wel zeker. Of ik nu al helemaal 100% een idee heb van hoe of wat… nee dat dan nog niet. Het gebruik is uber-eenvoudig, dus dat is het niet. Meer het idee waarvoor het allemaal te gebruiken is.

Kijk ik heb op m’n Windows 7 desktop heb ik de gadget Twitter Explorer draaien. Daarmee zie ik de berichten van de Tweets die ik zelf volg, en daarmee kan ik eenvoudig zelf berichten posten. Hetzelfde geldt voor een eenvoudige applicatie op m’n MDA. Daar draait een eenvoudige applicatie (waarvan ik de naam even niet voor handen heb), met dezelfde functionaliteit.

Naarnaast natuurlijk de interface vanuit SiteManager die ervoor zorgt dat alle blogs en nieuwsberichten direct na publicatie ook op Twitter gevonden kunnen worden. Zo zal ook deze blog direct na het opslaan, gepushed worden naar Twitter.

En toch heb ik voor mijzelf nog niet gevonden wat ik zocht… en lastige daaraan is dan weer, dat ik ook nog niet helemaal weet wat ik zoek. Begrijp je wel…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.