TV op zwart… en toch weer niet

Van de week zaten Patries en ik een leuk filmpje te kijken. Voor wie het weten wil; A Midsummer Night’s Dream, een schitterende verfilming van William Shakespear’s verhaal. O.a. met Michell Pfeiffer en Kevin Kline. Een aanradertje om eens te huren of te kopen.

Aan het einde van de film drukken wij de grote zwarte knop van de TV en zoals verwacht en de bedoeling, gaat het beeld op zwart. Tijd om naar bed te gaan…

Tien seconde later vertoond het beeld met het nodige gebrom en nog veel meer stank toch weer beeld. Beetje vreemd, want als je de TV uitzet en niet op standby is mij altijd geleerd, dan kan de TV niet meer aan. De elektriciteit is er dan vanaf. Niet dus, zo blijkt.

Zoals het er nu naar uit ziet, blijven wij gedesillusioneerd achter met een door gefikte voeding. De stekker opnieuw in het stopcontact levert enkel nog meer gebrom en stank op. Beetje jammer zeg maar…

Conclusie die Patries en ik hebben getrokken is dat het misschien gewoon tijd is om een keer een fatsoenlijke TV aan te schaffen. Paste niet helemaal in de financiele planning van huis Nettenbreijer van Steenderen, maar ach, wat doe je eraan.

Voor wie nog een mooie aanbieding heeft, laat het even weten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.