Steenderen.NET

Trouwerij Merijn en Angelique

Afgelopen vrijdag was het dan de grote dag… dagen, weken en maanden van voorbereiding als ceremoniemeester en -meesteres gingen er in huize Nettenbreijer van Steenderen aan vooraf. Maar het resultaat mocht er dan ook zijn.

Vrijdagochtend 6.30 uur ging de wekker, en dat is best vroeg als je pas om een uurtje of 2.00 uur ’s nachts in je bed ligt omdat je een vreselijk goed concert van Live hebt bijgewoond. Om 9.00 uur scherp stonden we in het winkelcentrum van Breda; het Heksenwiel. Gebak en bloemetjes halen… 

Nog voor 10.00 uur ben ik heer en meester in het opspelden van coursages op anderen. Bij jezelf blijkt een hele andere tak van sport te zijn. Daar hebben we mamma voor . Na de nodige koffie en thee gaan we met het gehele gezelschap op weg naar de locatie voor de foto’s. Merijn en Angelique reeds in volledig gala, Marike nog in d’r fotografen outfit, omdat ze d’r jurk vergeten is .

 

En dan gaat de hele dag eigenlijk vreselijk snel… voor we het doorhebben, staan we in Hilvarenbeek. Klaar om daar de laatste foto’s te maken en natuurlijk om het ja-woord te aanhoren.

’s Avonds, na de receptie in de lunchroom Koffie en Broodjes aan het Vrijthof, is het tijd om ons heer en meester te maken van Museumbrouwerij de Roos in Hilvarenbeek. Het volledige proeflokaal op zolder verandert in één mooi en gezellig feest.

Natuurlijk de nodige stukjes, maar vooral ook heel veel gezelligheid en vrolijke gezichten. Het was mooi en ontzettend snel voorbij. Maar dat is volgens mij altijd een erg goed teken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. thomas van steenderen 14 februari 2020

    heel leuk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén