Steenderen.NET

Tot zo ver Domoticz

Het is spijtig om te moeten melden, maar Domoticz is in Huize Steenderen.NET niet meer. Na jarenlang fanatiek gebruiker te zijn geweest, was het uitblijven van updates en daarmee ook het uitblijven van nieuwe apparaten die worden ondersteund, reden om uiteindelijk van Domoticz af te stappen.

Om die reden zal ik ook niet langer meer werken aan updates e.d. voor de diverse scripts die op deze site te vinden zijn. Vragen hierover zijn uiteraard altijd welkom, alhoewel ik niet kan garanderen dat ik ze allemaal nog voldoende kan beantwoorden.

De komende tijd verwacht ik het nodige te kunnen schrijven over mijn weg in Home Assistant, het thuis-automatiserings-platform waarop ik ben overgestapt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2023 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén