Top weekend of niet?

Dit weekend moet een top weekend worden volgens de planning. Wat staat er namelijk allemaal in het vooruitzicht?

  1. Om te beginnen vrijdagavond poolen met Merijn en Angelique.
  2. Zaterdagavond naar de theatershow van Jochem Meijer.
  3. Zondagavond naar het concert van Mark Knopfler in Ahoy’.

Voor de oplettenden onder jullie, op dit moment is het zaterdag, ’s avonds om 23.06 uur. Tijd om de eerste twee actie punten van dit weekend eens een kleine evaluatie te geven 😉

  1. Poolen met Merijn en Angelique… was bijzonder gezellig gisteravond. Van poolen is het echter net niet helemaal gekomen. Voor we het wisten was het zowiezo al 21.00 uur voordat we van tafel kwamen. Voordat je dan eerst twee honden hebt uitgelaten en dan nog richting kroeg gaat, terwijl je elkaar al wat slaperig zit aan te kijken. Enfin, het uit laten van de honden hebben we uiteindelijk met z’n vieren op een zeer uitgebreidde manier gedaan. Super super gezellig!
    .
  2. Theatershow van Jochem Meijer… wat moeten we zeggen. Lekker druk kereltje 😉 En wat een show. Kaartjes voor de show hadden we gekregen van Martijn en Carolien voor onze verjaardag. Originele planning was om met z’n vijfen te gaan, met de broer van Martijn erbij. Na wat langer in de agenda staren kwamen Martijn en Carolien erachter dat ze vanavond op het vliegtuig moesten. Jammer de pammer voor hun kaartjes. Dus uiteindelijk zaten we met z’n vijfen, met de ouders van Martijn erbij. Opnieuw bijzonder gezellig!
    .
  3. Morgenavond moet een toppertje worden. Laat ik als het goed is gauw meer over horen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.