Toetsenbord cleanen

Steenderen.NET is niet de locatie om eens flink reclame te gaan maken. Is nooit m’n bedoeling geweest van deze site. Maar zo nu en dan kan je hier gewoon wel een gratis tip krijgen, en dat daarbij een specifiek product gebruikt wordt, dat kan ik natuurlijk ook niet helpen. Zal het in ieder geval niet nalaten om het product gewoon bij naam te noemen

Want je kent het wel… je hebt een toetsenbord waar je al jaren met veel plezier mee werkt, in mijn geval van Microsoft

… maar vroeg of laat ga je merken dat je niet altijd even netjes je handen had gewassen toen je begon met typen. Met andere woorden: je toetsenbord wordt langzamerhand te vies om aan te pakken . Herkenbaar?

Inmiddels lag er bij ons alweer een tijdje een proefverpakking van Glorix Hygienische doekjes (alleen de naam al). Een beetje suf product, want het komt neer op een doekje dat inmiddels is doordrenkt van een of ander schoonmaakgoedje. Ach waarom ook niet, het verkoopt kennelijk.

Aangezien wij voldoende voorzien zijn van schoonmaak artikelen, leidde de proefverpakking een lange tijd een zinloos bestaan. Totdat een brainwave leidde tot een missie voor het hygienische doekje. Namelijk het cleanen van het toetsenbord. En wat denk je… dat werkt super-de-luxe!

Enige nadeel (je blijft toch kritisch) is dat je de eerste paar dagen na het schoonmaken een Glorix geur ruikt als je achter je peecee kruipt. Maar ach… de toetsjes glimmen je wel weer tegemoed .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.