Toch maar niet naar Scandinavie

Hadden we het allemaal zo goed voorbereid, bleek het weer voor geen meter zijn medewerking te gaan geven aan onze vakantieplannen. Voor de komende twee weken staat namelijk enkel regen op het menu in Scandinavie. Enige oplossing was dus snel het programma omgooien.

Om te beginnen maakte we er maar eens een rustige start van. Niet direct kilometers vreten, maar lekker eerst even naar de camping in Overloon. Geen moeilijk gedoe met het opzetten van een tent, maar alleen de slaapzakken uitpakken en neerleggen op het reservebed in de vouwwagen van Broer en schoonzus.

Onrustige vakantiezielen als wij zij, konden we natuurlijk niet oneindig in Nederland blijven. Dus na kort overleg werd de nieuwe bestemming Zwitserland. Krijgen we geen Scandinavische bergen, dan maar de Zwitserse Alpen.

Na een lange rit, kwamen we uiteindelijk aan in Brienz. Een camping met uitzicht over de Brienz See, en ingesloten door talrijke bergen. Laten we heel eerlijk zijn, het kan een stuk rottiger.

Onvoorbereid als dat we natuurlijk naar Zwitserland afreisden, zo voorbereid zijn we inmiddels na 1 dag. Er zijn hier zo allemachtig veel dingen te doen, te bezoeken en te bekijken, dat het programma voor de komende week inmiddels uitpuilt. Hoe wat waar en wanneer weten we nog niet, maar een verlanglijstje met activiteiten staat klaar. Per dag kiezen we wel.

Ondanks dat de batterij aangeeft erg leeg te zijn, is hierbij de eerste campingblog met m’n MDA ook weer een feit. De komende twee weken gaat het leven ons tegemoed lachen. En volgens de voorspellingen gaat het weer zeker zijn steentje daaraan bijdragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.