Tijd voor een update…

Voor je het weet is er soms weer een heel aantal dagen voorbij, zo niet weken, zonder ook maar een ietsie pietsie te bloggen. En da’s jammer, heel jammer… Hoogste tijd dus om weer eens even terug te kijken. Het is namelijk niet zo dat ik een vreselijk saai leven heb gehad afgelopen weken. Maar soms lijkt me dat ook wel eens lekker rustig… waarschijnlijk komt dit pas over een week of wat, en dan noem ik dat gewoon vakantie Stoer.

Anyway, er is na het laatste stukje GPS geknutsel weer een hoop gebeurd. Twee weken geleden hadden vriendinnetje P. en ik ons zelf namelijk een heerlijk rustig weekend weg gegunt. Lekker relaxed op de Veluwe, in een hotelletje. Niet een al te best hotelletje moet ik eerlijk zeggen… maar dat mocht de pret niet drukken.

We hebben het weekend vreselijk lekker gegeten… heerlijk gefietst op witte fietsen in het zonnetje, een fantastische actie film gezien en geshopped in een stad die wel op zondag geopend is. Van het stuk fietsen door het Nationaal Park de Hoge Veluwe, moet nog een GPS track in de GPS zitten, maar die moet ik eerst nog even uitlezen.

Verder kwam ik er afgelopen week achter dat je een tuintje in je hart kunt hebben… Lachen. Waarschijnlijk typisch gevalletje love it, or hate it dit liedje. En ik weet ook niet of het me zal gaan vervelen op den duur, maar voor nu wordt ik er blij van.

Ook kwam ik er achter dat het kennelijk geen drol uitmaakt dat als je twee jaar neemt nadat je ontdekt wordt via Youtube, je samenwerkt met Justin Timberlake en god mag weten wie nog allemaal. Kennelijk is het dan nog steeds mogelijk om een niets-zeggende-plaat te maken. Best jammer, had ik dan toch weer iets meer van verwacht zeg maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.