The day after eerste en tweede Kerstdag

Het is weer voorbij die mooie Kerstdagen… en nee, die Kerstdagen begonnen niet al zowat in mei. Alsjeblieft zeg, moet je je eens voorstellen hoe die kerstboom er in december uit zou zien als je die in mei al zou neerzetten Lachen. Maar na twee dagen uitgebreid Kerstdineren, was het dus weer de hoogste tijd voor…. pompoensoep!

Derde kerstdag, om het maar even zo te noemen, was het de hoogste tijd om alle familie even in te ruilen voor vrienden. En wat is dan een betere keuze dan vrienden met pompoensoep? Gisteren, the day after, the day after (volg je ‘m nog), was het de hoogste tijd om eens aan de slag te gaan binnenshuis.

Want wij zitten al een tijdje te kijken naar meubelen, de indeling van de huiskamer, en meer van dat soort fraais. We willen al een hele tijd een nieuwe salontafel… maar ja, welke dan. En een nieuwe kast… maar ja, welke dan. En wellicht is het ook wel weer eens leuk om een hele nieuwe indeling te maken.

Dus begonnen wij gisteren met frisse moed aan het uittekenen van de huidige indeling, en kijken wat er virtueel geschoven kon worden. Helaas kregen wij virtueel te weinig beeld naar ons zin, en dus zat er maar één ding op, boeken in dozen, en schuiven met de bank en de kasten. Ons overtollige Kerstkilo’s waren er dus snel afgetraind dit jaar Lachen.

Maar na een hoop schuiven, en gedoe, kwamen we er dus achter, dat we eigenlijk gewoon de beste opstelling al hebben… dus dat alles terug op z’n plek kan. Heerlijk! De bank voor het raam blijkt de kamer heel erg klein te maken, de boekenkast op een andere plek, maar het gauw heel erg donker, enz. enz.

Eigenlijk zijn wij dus briljante interieur inrichters, en moeten wij dus gewoon nooit meer twijfelen aan onze eigen briljant gemaakte indeling. Mocht je van ons briljante talent gebruik willen maken, dan zijn wij uiteraard in te huren. Ik ga nu gauw het raam open zetten, want het begint hier inmiddels aardig te stinken Tong uitsteken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.