Tandenborstel – Het vervolg…

Gisteren als verteld over het grote tandenborstel avontuur… een niet waterdichte behuizing deed het stukje mechaniek van het elektrische poetswonder de das om. Teleurstellend, maar emotioneel gezien geen debakel… De tandenborstel is dood, lang leve de tandenborstel!

Bij het opnieuw verdiepen in de wereld van de elektrische tandenborstels, kom je er al snel achter dat de tandenpoets wereld geen kattepis is. Zo heb je natuurlijk de simpele tandenborstel met een ronddraaiend borsteltje. Niets bijzonders, wel bijzonder effectief.

Wil je wat meer beleven in de wereld van de tandenpoetselarij, dan is er natuurlijk altijd nog de versie met de timer erop. Na twee minuten poetsen krijg je een seintje dat het langzamerhand genoeg is geweest en dat het tijd is voor het betere spoelwerk. Best handig dus, maar je betaald voor het timertje een eurietje of vijf meer. Niet echt wereld schokkend dus.

Na deze simpele uitstapjes op het gebied van tandenpoetsen, kom je in het geavanceerder poetsmateriaal terecht. Dan heb je namelijk o.a. de 3D poets spulletjes. Niet alleen een draaiend borsteltje, maar ook een pulserende beweging is er toegevoegd.

Is ook dit nog niet voldoende voor je tandenpoets fanasieen, dan kan je ook altijd nog over gaan tot de microgolf reiniging der tanden. Hierbij begin je met de aanschaf van een tandenborstel van zo’n twee honderd euries en vervolgens betaal je per los borsteltje ook nog eens zo’n twintig euries. Reken even mee, voor een gezin met twee kinderen betekend dat dus 4 x twintig euro = 80 euro en dat is dan weer gelijk aan 176 ouderwetse guldens. Om je tanden te poetsen!

Anyway… we zijn weer heel veel wijzer, maar de winkel is niet veel rijker van ons geworden. We hebben het gehouden bij een simpele borstel met timertje erop. Maar toch… de tandenborstelarij is big big business!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.