Stof stof en nog eens stof

Geef een man een breekijzer, en je maakt ‘m gelukkig Lachen. Nee, en dan natuurlijk niet om allerlei panden open te breken waar je niets te zoeken hebt natuurlijk… Nadat afgelopen vrijdag het laatste stuk installatiewerk voor de kozijnen bij ons in huis werd afgerond, konden we het gisteren natuurlijk niet laten om een frisse start te maken met de keuken.

De tegels boven het aanrecht bleken redelijk eenvoudig van de muur te komen, de tegels op de andere wand echter totaal niet. Probleem; de tegels zaten op een gipsplaat, en als je die eraf probeerd te krijgen, dan sloop je meer de gipsplaat dan de tegels. Bijzonder jammer dus. Dus enige optie was de gipsplaat met tegels en al van de muur slopen.

Maar hoe krijg je nou redelijk eenvoudig die gipsplaten van de muur? Simpel! Een breekijzer!

Inmiddels is de keuken dus volledig tegelloos. Het grootste gedeelte van al het puin en gruis hebben we ook nog eens gelijk kunnen dumpen bij de gemeentestort. Dus eigenlijk zijn we met het sloopwerk een heel eind. Nu nog proberen om al het stof en gruis het huis uit te krijgen…

Want hoeveel we de afgelopen twee dagen ook met de stofzuiger in de weer zijn geweest… het lijkt toch steeds weer terug te komen, of op onverwachte plaatsen op te duiken.

To be continued…. zullen we maar zeggen. Voor de foto’s, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.