Stijlvolle PC

Kijk casemodding heb ik altijd een grappige activiteit gevonden. Niet zozeer om zelf als hobby of iets dergelijks er op na te houden, nee meer om te zien hoe anderen hun pc weten toe te takelen. Sommig mooi, andere zwaar over de top met te veel fel gekleurde lampjes, toetsers en bellen.

Zoals ik al zei, zelf ben ik er nooit zo mee bezig geweest. Toch ben ik altijd wel een fan geweest om het uiterlijk van apparaten een beetje te verzorgen. Ik kan er erg van genieten dat fabrikanten van apparatuur geven om de vormgeving van product.

Niet voor niets ben ik al van heel jongs af aan een grote fan van B&O. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een model geluidsinstallatie als de BeoSound 3200. De portomonee laat het niet toe, maar wat een leuk speelgoed.

Maar terug naar de wereld van de computer…

Vandaag was ik eens aan het rondkijken op internet wat er zoal op dit moment te verkrijgen is aan computer kasten. Dus puur de kast waarin je je onderdelen plaatst. Loop ik me toch een beauty van een ontwerp tegen het lijf. Wat dacht je namelijk van de Cavalier 2 (ookwel CAV-T02) van Cooler Master?

Kijk tot nu toe was ik er altijd erg van overtuigd dat ik per sé een tower kast wilde. Voordeel is vrij simpel, is eenvoudig in te rommelen, makkelijk om onderdelen in te plaatsen, etc. Maar voor deze gestijlde kast wil ik graag wat concessies doen hoor! Schitterend.

Grote vraag alleen, wie helpt mij aan een dergelijke kast. Kijk de prijs is toch wel wat boven gemiddeld, alhoewel ik de prijs niet belachelijk hoog vindt. Je krijgt er namelijk niet alleen de kast voor, maar ook een 300 watt voeding, die als je recensies moet geloven, ook nog eens de moeite waard is. Dus… wie helpt mij aan deze kast? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.